D-E-A-L

I MAKE COLLAGES! I AM A DESIGNER, SIR!*

26/10/2023 – 25/03/2024

* from “Barbabeau’s Secret”, Annette Tyson & Talus Taylor, 1978


The sentence on the flag originates from a picture in the book “Barbabeau Secret,” and is one of the reference images the designers collected when defining their identity.
Collage is an essential part of their practice. To emphasize this, they chose to build this phrase using a collage of different typography and logos they have created over the past few years.

D-E-A-L is a creative studio run by a group of designers, artists and developers, operating from Brussels since 2018. The studio creates tailored visual languages drawn from the assignment’s singularities by interconnecting medium, formats, and disciplines with a little twist.


De zin op de vlag komt van een beeld in het boek “Barbabeau Secret”, en is één van de referentiebeelden die de ontwerpers verzamelden bij het definiëren van hun identiteit. Collage is een essentieel onderdeel van hun praktijk. Om dit te benadrukken, hebben ze ervoor gekozen om deze zin op te bouwen aan de hand van een collage van verschillende typografieën en logo’s die ze de afgelopen jaren hebben gemaakt.

D-E-A-L is een creatieve studio gerund door een groep ontwerpers, kunstenaars en ontwikkelaars, die sinds 2018 vanuit Brussel opereert. De studio creëert op maat gemaakte visuele talen op basis van de bijzonderheden van de opdracht door medium, formaten en disciplines met een kleine twist met elkaar te verbinden.